Skip to content

Ταυτότητα

Αυτή είναι η προσωρινή εκδοχή της διαδικτυακής παρουσίας του δεκαπενθήμερου περιοδικού ΜΟΝΟ.

Σύντομα στην ιστοσελίδα monopress.gr θα υπάρχει αρκετό από το περιεχόμενο της έντυπης έκδοσης, πληροφορίες, follow ups σε έρευνες και άλλα ενδιαφέροντα.

Μέχρι τότε, κάθε δεύτερη Τρίτη στα περίπτερα.

7 Comments leave one →
  1. Primikiris Dimitrios permalink
    February 18, 2012 19:17

    Καλή επιτυχία!
    Η συνέντευξη του Α. Πεπελάση και «Τα δύο Μ της οικογένειας…» μας συγκλόνισαν. Καιρός, έστω και αργά, να λέγονται αυτές οι αλήθειες.

  2. March 5, 2012 14:40

    Καλησπέρα σας,

    Διάβασα πριν μερικά λεπτά την συνέντευξη του Κου Πεπελάση που αναδημοσιεύεται στον ιστότοπο του Κου Μπαξεβάνη.
    Απλά επιβεβαίωσε κάποια που ένιωθα και πίστευα και μεταλαμπάδευα στο περιβάλλον μου χρόνια τώρα.
    Όπως και να χει σας ευχαριστούμε για ένα κομμάτι αποκατάστασης της αλήθειας. Απλά επειδή ένιωσα ότι λείπει ένα κομμάτι από την ιστορία θα ήθελα να διαβάσω την γνώμη του και για τον Κο Μητσοτάκη. Άποψη μου είναι ότι αν αυτόν τον άνθρωπο τον αφήναμε να δώσει, θα είχε αλλάξει την ιστορία προς το καλύτερο.Σκέφτομαι ότι θέματα που μας αναγκάζουν βίαια να τα κάνουμε σήμερα, εκείνος τα πρότεινε το 1989. Συμφωνώ δεν ήταν γοητευτικός και σίγουρα αυτά που έλεγε δε μας άρεσαν, αλλά ήταν αλήθειες, και εδώ έχετε μερίδιο ευθύνης και σεις κύριοι δημοσιογράφοι(έχω την εντύπωση οτί εσείς παρουσιάσατε να μας μείνει στην ιστορία σαν γκαντέμης). Όχι δεν είμαι απο κάποιο γραφείο της Ντόρας (άλλωστε δε μου αρέσει), απλά σκεφτείτε ιδιωτικοποιήσεις, κατέβασμα τότε του πληθωρισμού από το θεό και πάγωμα των μισθών δηλαδή αύξηση στο πραγματικό εισόδημα (εσείς τότε το παρουσιάσατε σαν 0+0=14) και πολλά άλλα.

    Θα ήθελα μια ερώτηση γι αυτόν ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι άκαιρος.

    Ευχαριστώ καλή συνέχεια.

  3. March 12, 2012 02:01

    Μπράβο σας και καλή αρχή.Με κάθε ειλικρίνεια είναι το περιοδικό που περίμενα…να διαβάσω από καιρό. Πολύ καλή αισθητική και ενδιαφέροντα άρθρα.

  4. synpan permalink
    March 13, 2012 09:52

    Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του Αδ. Πεπελάση. Νοιώθω ότι μίλησα εγώ. Το μυαλό μου, η ψυχή μου. Επιτέλους κάποιο έντυπο που αξίζει. Να είστε καλά. Πάντα τέτοια -αν και δύσκολο, αφού η ποιότητα απαιτεί διαρκή αφύπνινση.

    synpan

  5. March 14, 2012 09:37

    Kάντε μια λίστα με τα σημεία διάθεσης πανελλαδικά.
    Θα μας βοηθήσει για να το προμηθευόμαστε.

    • March 14, 2012 12:46

      Καλησπέρα. Σύμφωνα με τον διανομέα, το περιοδικό πρέπει να βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα που έχουν Τύπο, καθώς και στα Κέντρα τύπου σε όλη την Ελλάδα. Δηλαδή μιλάμε για χιλιάδες σημεία. Ωστόσο, επειδή αυτό από ότι φαίνεται ισχύει μόνο στα χαρτιά, μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε σε “εξορθολογισμό” της όλης διαδικασίας.

      Αν μας πείς περιοχή πάντως, μπορούμε να σε κατευθύνουμε κάπου σίγουρα.

  6. Aristotelis permalink
    March 24, 2012 00:24

    Πως – από που μπορούμε να προμηθευτούμε τα τέσσερα πρώτα τεύχη?

Leave a comment