Skip to content

Γίνε συνδρομητής στο MONO

Γιατί να γίνω συνδρομητής;

Επιλέγοντας να γίνεις συνδρομητής στο περιοδικό ΜΟΝΟ, πέραν του ότι θα έχεις το περιοδικό στο σπίτι σου ή στο γραφείο σου κάθε δεκαπέντε ημέρες, χωρίς να ψάχνεις να το βρεις στο περίπτερο, μας βοηθάς ουσιαστικά στην προσπάθειά μας για ανεξάρτητη δημοσιογραφία και ενημέρωση.

Εμείς από την πλευρά μας θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη σου προσφέροντας τον καλύτερό μας εαυτό.

Πώς βοηθάω ουσιαστικά στην προσπάθειά σας;

Ένα περιοδικό σαν το ΜΟΝΟ στηρίζεται στους αναγνώστες του. Από εκεί πηγάζει η δυνατότητα για επιβίωση, αλλά και η ψυχολογική δύναμη σε όλα τα μέλη της ομάδας μας για συνέχεια της προσπάθειάς μας για αδέσμευτη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Οι υπόλοιπες ροές εσόδων προς το περιοδικό έχουν σημαντική καθυστέρηση. Οι συνδρομές όμως μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε την ομαλή λειτουργία του περιοδικού. Κατά αυτό τον τρόπο μας βοηθάς πάρα πολύ ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Μας βοηθάς επειδή έχουμε την δυνατότητα να ξέρουμε άμεσα ότι αγοράστηκαν 6 τεύχη, κάτι που μας επιτρέπει την συγκέντρωση και την ομαλότερη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων που προκύπτουν για την έκδοση του κάθε τεύχους.

Τι πρέπει να κάνω για να γίνω συνδρομητής:

Αρκεί να επιλέξεις ένα από τους παρακάτω τρόπους  συνδρομής και στη συνέχεια είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω paypal να καταθέσεις τα αντίστοιχα χρήματα.

Μόλις κάνεις την κατάθεση, πρέπει να μας στείλεις ένα email στο monopressgr@gmail.com με τα στοιχεία που σου ζητάμε να συμπληρώσεις πιο κάτω, για να μπεις στην λίστα συνδρομητών, αλλά και το όνομα ή ψευδώνυμο με το οποίο έγινε η κατάθεση.

Μαζί με το πρώτο τεύχος θα σου στείλουμε και την αντίστοιχη απόδειξη πληρωμής.

Δεν έλαβα το περιοδικό, τι κάνω;

Αν για κάποιο λόγο δεν έλαβες το περιοδικό μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα κυκλοφορίας του (κάθε δεύτερη Τρίτη κυκλοφορεί), τότε μπορείς να μας ενημερώσεις με ένα σχετικό email στο monopressgr@gmail.com


Είδη συνδρομής:

1. Απλή τρίμηνη συνδρομή (6 τεύχη)

+ δώρο 1 βιβλίο από τις εκδόσεις Χαραμάδα

Κόστος: 17 ευρώ

2. Τρίμηνη συνδρομή υποστηρικτή (6 τεύχη)

+ δώρο 1 βιβλίο από τις εκδόσεις Χαραμάδα

+ 1 συνδρομή δώρο για ένα φίλο του υποστηρικτή

Κόστος: 50 ευρώ

3. Τρίμηνη συνδρομή επιχείρησης (6 τεύχη)

+ δώρο 1 βιβλίο από τις εκδόσεις Χαραμάδα

+ 1 συνδρομή δώρο

+ αναφορά σε μονόστηλο με επιχειρήσεις – συνδρομητές

Κόστος: 100 ευρώ

Τρόποι πληρωμής:

Αριθμός Λογαριασμού Κατάθεσης: Εθνική Τράπεζα 225/40401126 (IBAN GR9701102250000022540401126)

ή επιλέξτε ένα από τα παρακάτω εικονίδια για να μεταφερθείτε στο site της εταιρείας Paypal για να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα online.

1. Απλή συνδρομή (πατήστε το εικονίδιο με δεξί κλικ και ανοίξτε ένα νέο παράθυρο)

2. Υποστηρικτή (πατήστε το εικονίδιο με δεξί κλικ και ανοίξτε ένα νέο παράθυρο)

3. Επιχειρήσεων (πατήστε το εικονίδιο με δεξί κλικ και ανοίξτε ένα νέο παράθυρο)

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας ή στείλτε μας ένα email στο monopressgr@gmail.com με τα στοιχεία σας (σε περίπτωση που επιλέξετε την συνδρομή υποστηρικτή ή επιχείρησης, θα χρειαστούμε τα στοιχεία του ατόμου που λαμβάνει επιπλέον από εσάς, το περιοδικό) 

No comments yet

Leave a comment